We use cookies to improve your experience on this website.

Recruiter Engineering

NL955

The War on Talent? Die is jou niet onbekend! Ben je klaar om met ons mee te strijden? Je hebt power, een neus voor het vinden en herkennen van (technische) talenten, bent communicatief sterk en creatief. Als geen ander weet jij wat netwerken is en waar de beste talenten zich bevinden. Als Recruiter Engineering ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het vinden en binden van de beste talenten. De rol van Recruiter Engineering heeft als standplaats kantoor Leiden.

Category:
HR / Recruitment
Location:
Netherlands
Years of Experience Req.:
minimaal 1 jaar commerciële recruitment ervaring en affiniteit met Techniek (pré)
Date Posted:
17/01/2019
Days Remaining:
90
Employment Type:
Contract
Education Level Req.:
HBO of WO afgestudeerd; bij voorkeur bij een technische studie.

Jouw profiel

Om succesvol te z91245.8139338ijn ben je HBO of WO afgestudeerd; bij voorkeur met een technische studie achtergrond. Daarnaast heb je minimaal 1 jaar commerciële recruitment ervaring en affiniteit met Techniek (pré). Je wordt gedreven door resultaat, al gaat dit voor jou niet ten koste van kwaliteit. Je bent bedreven in het interviewen en beoordelen van kandidaten. Je beheerst het hele recruitmentproces; van job intakes, het opstellen van wervende vacatureteksten tot en met het onderhandelen met kandidaten over salaris. Je hebt aantoonbare ervaring in het actief benaderen van kandidaten. De focus ligt hierbij op het invullen van projecten met korte deadlines en langere opdrachten op basis van detachering. 

De kandidaten kant kent voor jou geen geheimen; mensen lez91245.8139338en en doorgronden is je tweede natuur. Je bent een ster in plannen en organiseren. Jij weet altijd wat er speelt! Je hebt verstand van mensen en je weet goed te luisteren naar de wensen van managers en de ambities van de kandidaat.

Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Het bedrijf

  • DPS Group is een engineeringsbedrijf die Full Service Engineering levert met een 'client first' mentaliteit en persoonlijke touch in diverse disciplines: Projectmanagement, Aankoop, Ontwerp, Bouwmanagement, Gez91245.8139338ondheid & Veiligheidsbeheer, Inbedrijfstelling,Kwalificatie en Start-up. Zij hebben 43 jaar ervaring over de gehele wereld.
  • De arbeidsvoorwaarden als specialist in de wereld van werken weten wij hoe belangrijk het is om jou als werknemer te belonen voor het harde werken. Naast een prima bereikbaar kantoor in Leiden, goede primaire arbeidsvoorwaarden hebben we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

DPS is een gelijke kansen werkgever.

Wervingsbureaus: gelieve niet te reageren op dez91245.8139338e advertentie.

Beschikbaar en geïnteresseerd? Stuur dan gerust uw CV naar [email protected] of bel ons op +31(0)715730810

Back to top